image
image

Bondeimage


image


Link til EU-democrates
10. October 2007   print   send til ven

Andre om Bonde

I 2004 havde Bonde været 25 år i EU-Parlamentet og udgav bogen ”Mamma Mia” med egne erindringer og udtalelser om Bonde fra venner, bekendte og fjender. Her er nogle af udtalelserne:

Vi er de bedste venner, selv om Jens-Peter arbejder for europæisk desintegration, mens jeg arbejder for integration. Han bruger altid demokratiske metoder - og så er han en rar mand.”
ROMANO PRODI
Statsminister i Italien og tidligere formand for EU-Kommissionen

“Jeg ser hr. Bonde som det lille sandkort, der lægger sig ind i østersskallen - han er det lille irriterende element, der dog ender med at skabe perlen.”
DICK ROCHE
Tidligere Europaminister i Irland og formand for EU’s Ministerråd.

“Jens-Peter er meget erfaren. Han har været en meget indflydelsesrig skikkelse specielt ved at netværke over hele Europa med sine holdninger til EU.”
PAT COX
Tidligere formand for EU-Parlamentet og nuværende formand for den Internationale Europabevægelse.

“Jeg har kendt Jens-Peter gennem mange år, og jeg respekterer ham højt. Han er den eneste reelle modstand til majestæten”
ENRIQUE BARÓN CRESPO
Spansk medlem af EU-Parlamentet

“Han er meget aktiv. Han arbejder, hvor andre sover. Hvis man spurgte 626 medlemmer af parlamentet om de kendte ham, ville nok de 600 sige Ja. Og de sidste nej, fordi de ikke er til stede.”
JACQUES POOS
Tidligere udenrigsminister i Luxembourg

“Vi ønsker mangfoldighed og derfor er en værdidebat meget væsentlig. Bonde spiller hovedrollen i det spørgsmål.”
JAN FIGEL
Medlem af EU-Kommissionen for Slovakiet

“Vi deler ikke ambition. Jeg er for Europa, han er imod, men vi kan godt samarbejde om vigtige emner som demokratisering og mere åbenhed. Personligt har vi et godt forhold. Men af andre grunde håber jeg ikke, han får flere stemmer.”
HANS-GERT PÖTTERING
Formand for EU-Parlamentet

 


image


image

Politikområder