image
image

Bondeimage


image


Link til EU-democrates
25. September 2007   print   send til ven

Virke i EP

Følg arbejdet i EU-Parlamentet og se f.eks. dagsordenen ved Bondes kommende møder i Bruxelles og Strasbourg. Der er et særskilt afsnit for Bondes mange udvalg.

Bonde er formand for IND/DEM-gruppen og SOS Demokrati inter-gruppen med medlemmer fra alle politiske grupper. Her arbejder JuniBevægelsen sammen med ligestillede fra andre europæiske lande for åbenhed, nærhed og demokrati – imod forslaget til forfatning.

Danske medlemmer af EU-Parlamentet deltager nu i månedlige fællesmøder med Folketingets Europaudvalg. Bonde har selv foreslået disse møder og har deltaget i alle. De styrker danske sager i EU.

Bonde har et særligt samarbejde med nordatlantiske medlemmer i Folketinget, med samerne i Norge, Sverige og Finland og med det tyske mindretal i Danmark og det danske mindretal i Tyskland.

Bonde arbejder også sammen med Thule-arbejderne for at få deres rettigheder anerkendt efter atomuheldet i Thule i 1968. Det er en sej sag, hvor Bonde undtagelsesvis har måttet bruge EU-Parlamentets udvalg for andragender imod den danske stat.


image


image

Politikområder